Fm logistic

La logique des transports urbain

Csoportunkról

A nemzetközi logisztika élvonalában található FM Logistic a raktározás, szállítás, csomagolás, illetve az ellátási lánc irányítása területén közismert szakértelemmel rendelkezik.

A csoport jelen van a mezőgazdasági termékek szállításában, a nagykereskedelemi disztribúcióban, a tisztálkodási és háztartási tisztítószerek piacain, valamint a friss termék, parfüm, kozmetikai és egészségügyi ágazatokban.

Az FM Logistic egy független, családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely jelenleg tizenkét országban van jelen 19.571 alkalmazottal. 2015. március 31-vel forgalma elérte a 1,1 milliárd eurót, amely az előző évhez képest 2,3% -os növekedést jelent (árfolyamkülönbözetek nélkül 10,2%), nettó nyeresége pedig a 39,4 milliót, amely 8,2% növekedést jelent.

Jövőkép

Jean-Christophe Machet,
Az FM Logistic vezérigazgatója

«Csoportunkat olyan emberek alapították, akiket áthatott a vállalkozói szellem. Mindig is ez a szenvedély hajtotta fejlődésünket. Jelenleg több mint 18.000-en vagyunk világszerte. Mindnyájunkat ugyanaz az üzleti vágy hajt, mindnyájan ugyanazt a felelősségérzetet érezzük».

see

A cég története

FM Logistic: több mint 50 év siker

A dicsőséges 1960-as évek Franciaországában két testvér, Claude és Edmond Faure úgy döntött, hogy elindítja kis faanyag-szállítási vállalatát. Eközben Jean-Marie Machet nekilátott egy hasonló vállalkozásnak családi közúti szállítócégével, amelynek ekkor vette át irányítását. Mireille Machet és Claude Faure találkozása befolyásolta mindkét két család sorsát. Házasságukkal létrejött egy szoros munkakapcsolat, amelynek eredménye volt 1967-ben a "Faure & Machet" szállítmányozási vállalat. Akkoriban 12 alkalmazottal és 7 járművel rendelkeztek.

see

A vállalat irányítása

Az FM Logistic Csoport fejlesztésének optimalizálása

Az FM Logistic vezetési struktúrája arányos a cég méretével és üzleti tevékenységével. Alapja a végrehajtó bizottság és az igazgatótanács. Feladataik egyértelműen elkülönülnek, de osztoznak a közös célon, amely a cég fejlődésének optimalizálása és a fenntarthatóság biztosítása.

see

Főbb adatok

Az FM Logistic átlépi a milliárd eurós forgalom küszöbértékét.

  • Alkalmazottak
  • Milliárdos forgalom
  • Millió négyzetméter terület
see