Fm logistic

La logique des transports urbain

FMCG (gyorsan forgó fogyasztási cikkek)

Célozza meg a legjobb teljesítményt!

Az Ön disztribúciós és hirdetési stratégiájával összhangban az FM jelenti a jövő útját logisztikai modelljének optimalizálásához. Speciálisan az Ön számára készült megoldásunk alapjai a megbízható folyamatok, amelyek globálisan garantálják a szolgáltatások minőségét.

see

Disztribúció

Optimalizálja ellátási láncát és készüljön fel a jövőre!

see

Ipar

,

Alakítsa logisztikáját versenyelőnnyé!

„Mivel a piac és az igények sokat változtak az elmúlt tíz évben, átértékeltük stratégiánkat, és különös hangsúlyt fektettünk közvetlen kapcsolatainkra az ázsiai gyártási központokkal. Az FM Logistic olyan partnerré vált, akire mindig tudtunk számítani, nyitottan állt a tárgyalásokhoz, és mindig a sikeres megoldásokat kereste. "

Thierry Lescuyer-Chavasse
a Technicolor nemzetközi logisztikai igazgatója

see

Parfümök és szépségápolási termékek

Az FM Logistic és a luxus parfümök és kozmetikumok gyártóinak közös pontja a kiválóság. Már több mint 20 éve támogatjuk az ágazat nagynevű szereplőit, így csoportunk jól ismeri a terület sajátos igényeit és komoly elvárásait.

see

Egészségügy

Várja a legtöbbet logisztikától!

Az  FM Logistic szakemberekből álló egysége, az FM Health célzott egészségügyi megoldásokat tervez az érdekeltek számára. Azonos szakmai kultúrára és előírásokra épülve a végrehajtott megoldások a legigényesebb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

see