Fm logistic

La logique des transports urbain

Disztribúció

Válasszon fejlett taktikát!

Előnyök és szolgáltatások

Megoldások, amelyek felkészülnek az Ön üzletének fejlődésére

Megoldások, amelyek felkészülnek az Ön üzletének fejlődésére

A változó és versengő környezettel szemben a mi projektmenedzsmenti módszertanunk fontos előnyt jelent. Integrálni szeretne egy új disztribúciós hálózatot? Gyűjtőpontot állítana fel? Mi a megoldás keretében egy tapasztalt projekt csoportot hozunk létre, amely segíti Önt a tevékenység fejlesztésében.

Folyamatosan fejlődő kiválóság

Folyamatosan fejlődő kiválóság

Az FM Logistic ügyfeleinek központjaiban is tevékenykedő csapataink tudják, hogyan kell létrehozni egy olyan környezetet, amely ösztönzi a kiváló teljesítményt és a folyamatos fejlesztést. A rendelések előkészítésének folyamatait optimalizáljuk az üzletek megkötései szerint, akár környezeti akár szabályozott hőmérsékleti körülmények között, vagy egy biztonságos helyszínnel.

FM Fresh: a rugalmasság és a biztonság garanciája

FM Fresh: a rugalmasság és a biztonság garanciája

Az FM Fresh zárja le a disztribúciós márkáknak célzott szolgáltatásaink körét. Ez a megoldás a hűtött árukhoz és speciális ellátási láncokhoz alkalmazkodik. Alapját az FM Logistic irányítási és ellenőrzési eszközei jelentik. A lánc minden egyes eleme integrált és ellenőrzés alatt áll a termékek sértetlenségének megőrzése és nyomon követhetősége érdekében.