Fm logistic

La logique des transports urbain

Egészségügy

A logisztikai kiválóság egy elengedhetetlen követelmény.

A megfelelő gyógyszer, a megfelelő felszerelés, a megfelelő helyen, a megfelelő időben, teljes biztonságban. Nincs fontosabb a logisztikai szervezettségnél, amikor egészségügyi szakemberek számára  kell biztosítani a szükséges eszközöket a betegek kezeléséhez. Az FM Logistic már elismert tapasztalataira építette fel teljes egészében az egészségügy világához kialakított részlegét, az FM Health-t.

Speciális létesítményeink 6 országban vannak jelen, lefedettségünk egész Európára kiterjed. Vezető partnerek vagyunk az egészségügy területén a működési kiválóságban és a folyamatos fejlődésben.

Megfelelés

Minden területen (ország, régió, kontinens) szigorú és állandóan fejlődő szabályozási kereteket alkalmazunk. Biztosítjuk a bevált forgalmazási és gyártási gyakorlatnak megfelelő operatív válaszokat az ellátási láncban részt vevő összes szakmánál.

Biztonság

A betegek biztonságát és problémák esetén az azonnali reagálás képességét garantálják a nyomon követési és ellenőrző tevékenységek az ellátási lánc teljes hosszában. A termékek megfelelő kezelése és a biztonsági rendszerek védik a termékeket a lopás és hamisítás kockázatai ellen.

Rugalmasság

Az Ön disztribúciós stratégiájához szabott ellátási lánc megoldásokat kínálunk termékei skálájának megfelelően – a készletek központosítása és regionális disztribúciója, közvetlen értékesítés gyógyszertárak felé, kiszállítás kórházaknak, stb.

Ami megkülönböztet minket, az az elkötelezettség

A megoldás tervezésétől a végrehajtásáig, illetve a folyamataink állandó tökéletesítése során szakembereink a különböző szakterületeken, valamint az operatív és támogatási funkciókban összhangban dolgoznak. Egy közös feladatuk van: hogy az Ön ellátási láncát versenyelőnnyé kovácsolják.

Közös szakmai kultúra

Célunk az, hogy ügyfeleinkkel közös viszonyítási alapunk és elvárásaink legyenek annak érdekében, hogy integráljuk az ő stratégiáikat és az általuk tapasztalt kihívásokat. Szándékunk, hogy állandó párbeszédet és hosszú távú partnerséget alakítsunk ki. Éppen ezért megtartjuk vállalt kötelezettségeinket, és támogatjuk ügyfeleinket stratégiai, kereskedelmi és területi fejlődésük során. Több ügyfelet kiszolgáló csomópontjaink magas minőségi követelményeknek felelnek meg, tárolási kapacitásuk optimalizált, valamint megfelelnek a gyógyszeripar szabványainak.

Az Ön betegeinek biztonsága

A kezelt termékek nyomon követhetősége és sértetlensége az ellátási lánc minden lépésénél biztosított. Információs rendszereink és folyamataink a gyógyszeripari szabályoknak megfelelően hitelesítettek, csapataink pedig szakképzettek és tisztában vannak az ágazathoz kapcsolódó problémákkal.
A helyszíneken dolgozó gyógyszerészeink biztosítják a folyamatok megfelelő végrehajtását és szabályszerűségét. A gyógyszergyártási és forgalmazási gyakorlatot teljes mértékben követjük. Európai szinten rendszeres felügyelet és ellenőrzések biztosítják a megfelelést az érvényben levő szabványoknak és előírásoknak.

FM Health szerte a világon