Fm logistic

La logique des transports urbain

FMCG (gyorsan forgó fogyasztási cikkek)

Célozza meg a legjobb teljesítményt!

A legnagyobb gyorsan forgó fogyasztási cikkeket gyártók által forgalmazott márkák harcában az ellátási lánc rugalmassága és megbízhatósága az igazi előny. Megoldásaink, a stratégiával összhangban, lefedik az összes disztribúciós csatornát egészen a végfogyasztóig, garantálva a folyamatok javítását és a nagyobb teljesítményt az ellátási lánc teljes hosszában.
A gyártók és a forgalmazók igazi mércéjeként az FM Logistic kifejlesztett egy összevont választ, amely megfelel az érintettek legfontosabb kihívásainak, a « Pooling »formájában.
 

Eszközeink

 Mezőgazdasági élelmiszeripar

Mezőgazdasági élelmiszeripar

Az FM Logistic bizonyított eszközöket és folyamatokat alkalmaz, hogy megfeleljen az Ön előtt álló kihívásoknak. Szigorú kereteken belül megosztott és ellenőrzött szabványosított információkkal biztosítja az FM Logistic tevékenységei minőségét és nyomon követhetőségét. Megoldásaink a teljes logisztikai lánc hosszában megfelelnek teljesítményi elvárásainak, akár környezeti akár szabályozott hőmérsékletre van igénye.

HPC

Egészségügyi és tisztasági termékek

Megoldásunk biztosítja a jó teljesítményt és az Ön termékeinek akadálymentes disztribúcióját. Tanúsítvánnyal rendelkező telephelyeink megfelelnek a raktározás, a kezelés és a veszélyes áruk szállítására vonatkozó legújabb szabványoknak. Biztonságos környezetben szigorú eljárások szabályozzák a kockázatokat. Mindent egy nagy teljesítményű IT eszköz irányít, amely magában foglalja az ilyen típusú termékekre vonatkozó szabványokat.