Fm logistic

La logique des transports urbain

Előnyök és szolgáltatások

Optimalizálja nemzetközi fejlesztési dinamikáját!

Célzott megoldásaink nemzetközi szinten támogatják az Ön fejlesztési dinamikáját. Ezek a minőségi szolgáltatások biztosítják az Ön termékeinek biztonságos kezelését a logisztikai lánc elejétől a végéig. Megoldásaink megfelelnek a kombinált csatornás disztribúciós stratégiáknak és a promóciós dinamikának, miközben optimalizálják a termékek piacra bocsátási határidejét.

Biztonságos és egységes környezet, minden körülmények között

A luxus kozmetikai és különleges disztribúciós igényű termékek kezelése megköveteli a szigorú rend betartását, valamint a legkomolyabb külső és belső biztonsági szabványok alkalmazását a következők tekintetében: veszélyes anyagok kezelése, tűzvédelmi előírások, ellenőrzött hozzáférésű és jogosulatlan belépéstől védő rendszerek, a személyzet körültekintő kiválasztása és irányítása.
Az FM Logistic rendkívül igényes tervet valósít meg ügyfelei számára világszinten, amely garantálja a tevékenységek minőségét és a termékek biztonságát a vállalat minden telephelyén.

Több hálózat, egyetlen ellátási lánc

Kihasználva az összes rendelkezésre álló szinergikus kapcsolódást az Ön disztribúciós hálózatában, az FM Logistic olyan rendszert valósít meg, amely összevonja az Ön B2B és B2C termékáramlását. Fontosnak tartjuk az Ön elkötelezettségét a márka iránt minden egyes disztribúciós hálózatban, valamint az Ön összes területén. A folyamatokat és erőforrásokat a logisztikai lánc elejétől végéig optimalizáljuk.
Tudjon meg többet!