Fm logistic

La logique des transports urbain

A logisztikai kiválóság nemzetközi szervezője

Az Ön ellátási láncának optimalizálása A-tól Z-ig a versenyképesség növelésének érdekében: ez a célunk minden olyan országban, ahol jelen vagyunk. A raktározástól és kezeléstől kezdve a csomagoláson keresztül a szállításig és disztribúcióig a logisztikai lánc minden elemének alapos és tapasztalt ismerete teszi ezt a folyamatot gördülékennyé. Az összes folyamatról alkotott teljes képre támaszkodunk ahhoz, hogy az Ön szállítási láncát bekapcsoljuk működési kiválóságunk dinamikájába és a folyamatos fejlesztésbe.
Fő tevékenységi köreinkben szerzett tapasztalatunk mellett, melyben bevált gyakorlatra építünk, tanácsadói készségeink, valamint képességünk az Ön logisztikai láncának teljes irányítására lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk jelenlegi folyamatait, és előre jelezzük a továbbiakban kialakulható szükségleteket. Az FM Logistic ezért is számít az olyan megoldások elismert úttörőjének, amelyek a logisztika fejlődését hajtják előre, mint például a "Pooling".

Raktározás és kezelés

Globális jövőkép és nemzetközi eszköz az Ön versenyelőnyéért

see

Szállítás és disztribúció

Hozzájárulunk a környezet megbecsüléséhez

see

Szerződéses csomagolás és gyártás

Csomagolási szolgáltatások a raktározási tevékenységek közelében, hogy gyorsan válaszolhassunk felmerülő igényekre.

see

Az ellátási lánc optimalizálása

A disztribúciós csatornák sokszorozódása, növekvő urbanizáció, a disztribúciós költségek növekedése, tömeges hozzáférés új technológiákhoz, növekvő igény fenntartható láncok iránt ...
Ebben a változó világban elengedhetetlen egy rugalmas ellátási lánc.

see