Fm logistic

La logique des transports urbain

Cross channel

Olyan együttműködésen alapuló megoldás, amely igazodik az Ön kombinált csatornákra épülő stratégiájához.

Előnyök és szolgáltatások

Átfogó megoldás az Ön szükségleteire

A feldolgozás és összevonás (pooling) egyszerűsítésének céljával kifejlesztett informatikai rendszerével az FM Logistic a legjobb szolgáltatást biztosítja, függetlenül attól, hogy az Ön hálózata mennyire összetett.

Elkötelezett csapat a teljesítményért

Az FM Logistic létrehozott egy specializált csapatot a kombinált csatornás megoldások kidolgozására. Bármilyen üzleti ágazatban vagy piacon tevékenykedjen is Ön, rendelkezünk a szükséges tapasztalatokkal ahhoz, hogy az optimalizálást az Ön igényei szerint hajtsuk végre.

A legmagasabb minőségű szolgáltatás az utolsó kilométerig

Az FM Logistic erős partneri kapcsolatokat kovácsol annak érdekében, hogy széles körű disztribúciós szolgáltatásokat nyújthasson, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek, a szállítási időnek és az optimalizált költségeknek.
Az Ön ügyfelei és fogyasztói választhatnak: az országos postai rendszer, expressz futárszolgálatok, átvételi pontok vagy áruházi átvétel!

Vezetői nyilatkozat

„Az FM Logistic egy platformon kezeli a különböző csatornákra szánt szállítmány-áramlást. Annak ismeretében, hogy ezen áramlások igen eltérőek lehetnek, ragaszkodunk a gördülékeny kezeléshez, összevont erőforrásokkal. Pontosan ez az a szolgáltatás minőség, amit az FM Logistic-től megkapunk."

M. Servio, az Eugène Perma logisztikai igazgatója