Fm logistic

La logique des transports urbain

Raktározás és kezelés

Globális jövőkép és nemzetközi eszköz az Ön versenyelőnyéért

Esettanulmány

 • Bledina

  Az FM Logistic támogatja ügyfelei fejlődését

  Blédina

  Háttér

  A márka fejlődésének támogatásához, és ahhoz, hogy a fiatal szülők számára elérhetőek legyenek a legfrissebb termékek, a Blédina úgy döntött, hogy újratervezi ellátási láncát. A cég az FM Logistic-et választotta ki, hogy támogassa ebben a jelentős vállalkozásban. Ennek megfelelően szolgáltatót váltott és átszállíttatta készleteit egy új logisztikai központba.

  Megoldás

  A logisztikát és disztribúciót ötvöztük a szerződéses csomagolási tevékenységgel, így a rendszer magában foglalja a márka elosztóhálózatait, valamint rugalmassá és könnyen alakíthatóvá teszi a végfogyasztói ellátási lánc számára.
  Ez az új megoldás sikeres volt, köszönhetően a tökéletes ellenőrzési műveleteknek és az ügyféllel egyeztetett kulcsfontosságú teljesítménymutatók megtartásának.

  Vezetői nyilatkozat

  "Különösen elégedettek vagyunk a munka minőségével, valamint a műszaki és operatív csoportok professzionalizmusával és üzleti tapasztalatával, de ne feledjük el az együttműködés szellemét és a partnerséget sem, amelyek tulajdonságokat a csapatok a hatalmas projekt minden szakaszában naponta tanúsították".

  Jérôme HILSELBERGER, a Blédina France logisztikai igazgatója

A raktározási és kezelési szolgáltatásunk olyan területi hálózatra épül, amelyet annak érdekében állítottunk fel, hogy az Ön szükségleteit a lehető legjobban tudjuk támogatni. A tervezéstől a menedzsmentig, csomópontjaink tanúsítvánnyal rendelkeznek még a legszigorúbb követelményeket támasztó áruk befogadásához is. Egyszerre több ügyfél és több tevékenység kezelésére alkalmasak, így garantálják a rugalmasságot, valamint a költségek és a folyamatok optimalizálását. Kiváló teljesítményű információs rendszerek által irányított szolgáltatásaink emellett folyamatos és szigorú ellenőrzés alatt is állnak, így a folyamatos fejlesztéseket garantálni tudjuk.
2014-ben:
- 8.000 szakképzett alkalmazott
- 2,9 millió m2 kialakított terület
- 195 millió előkészített egység
- 30 millió kiszállított raklap

Eszközeink

Warehouses

A jövő platformjainak kiépítése

Az FM Logistic garantálja az egyszerre több ügyfél és több tevékenység befogadására alkalmas platformok minőségét és funkcionalitását. A csoport támogatója ezen e területen az NG Concept, egy épületgépészeti cég, amely az FM csoport része. A helyszíntől a tervezésen át az építésig a két cég közösen dolgozza ki a jövő platformjainak fejlesztését, hogy azok megfeleljenek a legszigorúbb követelményeknek is a fenntartható építési megoldások, valamint a külső és belső biztonság területein.

Globális megközelítés a versenyelőny megszerzéséért

Az olyan egységek kezeléséhez, mint egy teli raklap, megoldásaink kialakítása és irányítása globális megközelítésben történik. A lehető legtöbbet hozzuk ki a már bevált módszerekből és technológiákból, hogy viszonyítási alapot jelentő megoldásokat kínáljunk minden megcélzott ágazatunkban. Folyamatos képzésekkel és az operatív csoportok bevonásával biztosítjuk, hogy a helyszíneken lesznek képesek optimalizálni a szolgáltatások hozzáadott értékét egyetlen jelentős kitűzött céllal: fokozni az Ön versenyelőnyét.

A szolgáltatások hosszú távú, folyamatos fejlesztése

Az FM Logistic a kezdetektől fogva építette szakértelmét a raktározás és kezelés területein, amely ma már napi szinten lehetővé teszi, hogy a lehető legközelebb a helyszínekhez biztosítsa működési kiválóságát az ügyfelek számára. Minőségi kritériumaink, ellenőrzési módszereink és ajánlataink állandó ereje garantálják Önnek szolgáltatásaink hosszú távú, folyamatos fejlesztését.