Fm logistic

La logique des transports urbain

Eszközeink

Warehouses

A jövő platformjainak kiépítése

Az FM Logistic garantálja az egyszerre több ügyfél és több tevékenység befogadására alkalmas platformok minőségét és funkcionalitását. A csoport támogatója ezen e területen az NG Concept, egy épületgépészeti cég, amely az FM csoport része. A helyszíntől a tervezésen át az építésig a két cég közösen dolgozza ki a jövő platformjainak fejlesztését, hogy azok megfeleljenek a legszigorúbb követelményeknek is a fenntartható építési megoldások, valamint a külső és belső biztonság területein.

Globális megközelítés a versenyelőny megszerzéséért

Az olyan egységek kezeléséhez, mint egy teli raklap, megoldásaink kialakítása és irányítása globális megközelítésben történik. A lehető legtöbbet hozzuk ki a már bevált módszerekből és technológiákból, hogy viszonyítási alapot jelentő megoldásokat kínáljunk minden megcélzott ágazatunkban. Folyamatos képzésekkel és az operatív csoportok bevonásával biztosítjuk, hogy a helyszíneken lesznek képesek optimalizálni a szolgáltatások hozzáadott értékét egyetlen jelentős kitűzött céllal: fokozni az Ön versenyelőnyét.

A szolgáltatások hosszú távú, folyamatos fejlesztése

Az FM Logistic a kezdetektől fogva építette szakértelmét a raktározás és kezelés területein, amely ma már napi szinten lehetővé teszi, hogy a lehető legközelebb a helyszínekhez biztosítsa működési kiválóságát az ügyfelek számára. Minőségi kritériumaink, ellenőrzési módszereink és ajánlataink állandó ereje garantálják Önnek szolgáltatásaink hosszú távú, folyamatos fejlesztését.

Raktározás és kezelés

Globális jövőkép és nemzetközi eszköz az Ön versenyelőnyéért

Esettanulmány

 • Bledina

  Az FM Logistic támogatja ügyfelei fejlődését

  Blédina

  Háttér

  A márka fejlődésének támogatásához, és ahhoz, hogy a fiatal szülők számára elérhetőek legyenek a legfrissebb termékek, a Blédina úgy döntött, hogy újratervezi ellátási láncát. A cég az FM Logistic-et választotta ki, hogy támogassa ebben a jelentős vállalkozásban. Ennek megfelelően szolgáltatót váltott és átszállíttatta készleteit egy új logisztikai központba.

  Megoldás

  A logisztikát és disztribúciót ötvöztük a szerződéses csomagolási tevékenységgel, így a rendszer magában foglalja a márka elosztóhálózatait, valamint rugalmassá és könnyen alakíthatóvá teszi a végfogyasztói ellátási lánc számára.
  Ez az új megoldás sikeres volt, köszönhetően a tökéletes ellenőrzési műveleteknek és az ügyféllel egyeztetett kulcsfontosságú teljesítménymutatók megtartásának.

  Vezetői nyilatkozat

  "Különösen elégedettek vagyunk a munka minőségével, valamint a műszaki és operatív csoportok professzionalizmusával és üzleti tapasztalatával, de ne feledjük el az együttműködés szellemét és a partnerséget sem, amelyek tulajdonságokat a csapatok a hatalmas projekt minden szakaszában naponta tanúsították".

  Jérôme HILSELBERGER, a Blédina France logisztikai igazgatója

A raktározási és kezelési szolgáltatásunk olyan területi hálózatra épül, amelyet annak érdekében állítottunk fel, hogy az Ön szükségleteit a lehető legjobban tudjuk támogatni. A tervezéstől a menedzsmentig, csomópontjaink tanúsítvánnyal rendelkeznek még a legszigorúbb követelményeket támasztó áruk befogadásához is. Egyszerre több ügyfél és több tevékenység kezelésére alkalmasak, így garantálják a rugalmasságot, valamint a költségek és a folyamatok optimalizálását. Kiváló teljesítményű információs rendszerek által irányított szolgáltatásaink emellett folyamatos és szigorú ellenőrzés alatt is állnak, így a folyamatos fejlesztéseket garantálni tudjuk.
2014-ben:
- 8.000 szakképzett alkalmazott
- 2,9 millió m2 kialakított terület
- 195 millió előkészített egység
- 30 millió kiszállított raklap