Fm logistic

La logique des transports urbain

Eszközeink

Optimalizált szállítási terv

Optimalizált szállítási terv

A partner szállítói hálózatának tekintetében független FM Logistic rendelkezik azzal a szabadsággal, amely a jó ügyféltanácsadáshoz és a szállítási terv optimalizálásához szükséges. A teljes disztribúciós lánc lefedésével és a többmódú szállítási lehetőségek lehető legjobb kihasználásával biztosítjuk Önnek szakmai tapasztalatunkat a hatékony és felelős szállítás érdekében.

Hozzájárulunk a környezet megbecsüléséhez

Hozzájárulunk a környezet megbecsüléséhez

Az FM Logistic szándéka, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatást. Az olyan összevont megoldások kiegészítésével, mint a "pooling", egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a többmódú szállításra a környezet védelmének érdekében. 2014 elején a Csoport csatlakozott a Green Freight Europe független és önkéntes páneurópai programhoz, amelynek célja az, hogy javítson az európai áruszállítás környezetvédelmi teljesítményén.

Valós idejű nyomon követés

Valós idejű nyomon követés

Az ellátási lánc teljeskörű irányításának köszönhetően az FM Logistic támaszkodhat az összes folyamatról alkotott egységes képre az átláthatóság biztosítása és a folyamatos fejlődés érdekében. Informatikai központjainkra bízva az ellenőrzés és nyomon követés feladatait optimalizálni tudjuk tevékenységeink végzését, és valós időben osztjuk meg az információt.

Szállítás és disztribúció

Rugalmasság és megbízhatóság: elköteleztük magunkat teljesítményének optimalizálása mellett.

A meglévő eljárások felülvizsgálatától a szállítási terv optimalizálásáig, beleértve az Ön szükségleteinek megállapítását is, szolgáltatási ajánlatunk megfelel minden szállítási igénynek a B2B és B2C disztribúciós hálózatokban: rugalmasság, biztonság, nyomon követhetőség, valamint ... versenyképesség. Az FM Logistic kiemelkedik azon képességével, hogy meg tudja szervezni a szállítást belföldi és / vagy európai szinten is.
Hogy előnyt kovácsoljunk a piaci ingadozásokkal szembeni jó válaszképességünkből, valamint érzékenységével az összes ügyfelünk igényeinek eleget tevő területi hálózatunkból, minden országunkban jelentős hálózatot hozunk létre partnereink köréből.
2014-ben:
- 900 ügyfél
- 1000 partner cég
- 1,3 millió kiszállítás
- 15 millió raklap