Fm logistic

La logique des transports urbain

Az FM Logistic lehetővé teszi, hogy hasznosítsa a "faltól falig" szerkezetet a raktározási és az egyedi csomagolási, illetve késleltetett differenciálási tevékenységek között. Ez a szerkezet a kulcsa a gyors reakcióidőnek, mivel csökkenti a távolságot, a kezelést és a költségeket. Ettől lesz az FM Logistic kiemelt partner, mint a szerződéses csomagolási tevékenységek vezetője Európában.
A logisztikai cégek között úttörőként használtuk ki elismert szaktudásunkat, és állítunk dedikált csapatot ügyfeleink szolgálatába. A megoldás beépíti az Ön működési és pénzügyi követelményeit annak érdekében, hogy csökkentse a piacra kerülési időt és biztosítsa a megoldás beépülését az Ön ellátási lánc stratégiájába.
2013-ban:
- 31 Gyártási központ
- 250 Gyártási eszköz
- 3000 specializált alkalmazott
- 2 md egység

Eszközeink

Minőségi gyártási eszköz a lehető legközelebb az Ön piacához

Minőségi gyártási eszköz a lehető legközelebb az Ön piacához

Nemzetközi szinten biztosítjuk, hogy ugyanazokat a követelményeket és minőségi szinteket követjük minden egyes országunkban. A legjobb technológiákat használjuk, és innovatív eszközöket fejlesztünk, amelyekkel biztosítjuk az egyenletes minőséget minden olyan terméknél, amely az Önök gyárából kilép. A raktárgazdálkodási rendszerünkkel (WMS) integrált gyártósorok ellenőrzésével garantáljuk az áruk útjának pontos nyomon követhetőségét.

Az Ön ellátási láncának megfelelő megoldások

Az Ön ellátási láncának megfelelő megoldások

A tervezéstől a disztribúcióig a mi megoldásaink beépülnek az Ön ellátási lánc stratégiájába. Annak érdekében, hogy biztosíthassuk a hatékony válaszunkat az Ön bármely projektjére, azon dolgozunk hogy:

 •     hosszú távú partneri kapcsolatot alakítsunk ki beszállítóinkkal annak érdekében, hogy a lehető legjobb technológiákat és innovációkat alkalmazhassuk;
 •     meghatározzuk a bevált gyakorlatot, biztosítsuk ennek kivitelezhetőségét és a kész termékek minőségét;
 •     folyamatosan ellenőrizzük a gyártósorokat erre a célra kifejlesztett IT-eszközeink segítségével.

Szerződéses csomagolás és gyártás

A lehető legközelebb a helyszínhez az optimális válaszidő érdekében

Esettanulmány

 • United Biscuits

  United Biscuits

  United Biscuits

  Háttér

  A United Biscuits jelszavai az innováció és az elkötelezettség. A vállalat közös projektje az FM Logistic-kel része a cég üzleti környezetihatás-ellenőrző programjának. Annak érdekében, hogy elérjék céljukat, amely a felhasznált csomagolás 20% -os csökkentése 2015-re, a cég környezettudatos megoldást keresett több ezer akciós gyűjtőtételéhez, amelyet évente ad el Franciaországban.

  Megoldás

  A cég eddig a „flow-pack" technológiát alkalmazta: egy csomagológép műanyag burkot alkot nem-zsugorodó fóliából, amely csomagolja a gyűjtőtételeket alkotó termékeket. Ezen technológia lecserélésére javasoltunk egy áthelyezhető ragasztóanyagot. Ennek az innovatív megoldásnak a megtervezése és végrehajtása teljes mértékben az FM Logistic csomagoló csapatainak munkája, amelyet mindössze tizenkét hét alatt hajtottak végre.

  Vezetői nyilatkozat

  "Amint a projekt elfogadása és megtárgyalása befejeződött, az FM kötelezettség-teljesítése példaértékű volt a határidők, a beindítás és üzembe helyezés, a megfelelő végrehajtás, és végül a nyújtott szolgáltatások színvonala tekintetében egyaránt.
  Röviden, kapcsolatunk minősége kiváló volt az egész projekt alatt: a korai, tervezési fázisban; az ezt követő fejlesztés során; végül az termelésbe történő bevezetés során. "

  Szerződéses csomagolásért felelős menedzser, United Biscuits